Australian Open KIDS

28 - 29 apr 2018

Op 28 en 29 april 2018 vond het eerste grand slam in de cyclus van Grand Slams for Kids plaats. Tennisclub Rijnhuyse in Nieuwegein was gastheer van de Australian Open!

Wat was het een gaaf weekend! Het toernooi was een groot succes! Met 80 kinderen die zowel zaterdag als zondag een wedstrijd speelde zat het toernooi helemaal vol. De uitslagen van de wedstrijden zijn te vinden op toernooi.nl


Op zaterdag en zondag werd door Sport City een bootcamp georganiseerd om kinderen kennis te laten maken met andere sporten. Het boksen viel zeker in de smaak!

Ook was er aandacht voor kinderen met een geestelijke beperking. Op zaterdag is er een G-event georganiseerd waarbij kinderen met een geestelijke beperking twee uur met elkaar konden tennissen. Een hoop blije gezichten!

Het hetzelfde gold voor de kabouters (kinderen tot 7 jaar) die zondag in de stromende regen allerlei tennis spelletjes speelde.

Benieuwd hoe de sfeer was? Check dan zeker dit filmpje!

Meer foto's en video's zijn ook te vinden op onze Facebook site. Volg deze ook zeker voor meer informatie over de aankomende grand slams!

Een mooi moment om een aantal mensen in het zonnetje te zetten.

Allereerst het fantastische team vrijwilligers van Tennisvereniging Rijnhuyse. Van de voorzitter, tot de heren van het parkbeheer tot de tennistrainers, wat een inzet van al deze kanjers!

SportCity waar Elly en Mike twee dagen voor een gave en sportieve bootcamp hebben gezorgd.

En tot slot onze partners die Grand Slams for Kids een warm hart toe dragen, in het bijzonder Babolat, TennisDirect, Hanos, NedCargo, Gemeente Nieuwegein, Tennis Passie en Evides. Heel erg bedankt allemaal en we zien jullie bij Roland Garros KIDS, 14 en 15 juli in Rotterdam. Tot dan!