Roland Garros KIDS

14 - 15 jul 2018

Op 14 en 15 juli 2018 vond Roland Garros KIDS plaats in de cyclus van Grand Slams for Kids. Tennisclub Plaswijck in Rotterdam werd toen omgetoverd in Franse sferen!

Wat was het een super weekend! Het toernooi was een groot succes! Met 80 kinderen die 3 wedstrijden in het weekend speelden zat het toernooi helemaal vol. De uitslagen van de wedstrijden zijn te vinden op toernooi.nlOp zaterdag e een bootcamp georganiseerd om kinderen kennis te laten maken met andere sporten. SPC Rijnmond (die o.a. Kiki Bertens traint) verzorgde een speciale bootcamp. De kids waren ontzettend fanatiek met boter/kaas en eieren en streden voor elke milimeter.Ook was er aandacht voor kinderen met een geestelijke beperking. Op zaterdag is er een G-event georganiseerd waarbij kinderen met een geestelijke beperking met elkaar konden tennissen en ook mee konden doen aan het prijzenspel. Een hoop blije gezichten en een hoop gewonnen prijzen!Het hetzelfde gold voor de kabouters (kinderen tot 9 jaar) die zondag met 30 graden toch allerlei tennis spelletjes speelde om daarna lekker af te koelen met een natte spons.Klik hier voor het volledige foto album. Foto's en video's zijn daarnaast ook te vinden op onze Facebook site. Volg deze ook zeker voor meer informatie over de aankomende grand slams!

Een mooi moment om een aantal mensen in het zonnetje te zetten.

Allereerst het fantastische team vrijwilligers van Tennisvereniging Plaswijck. En niet te vergeten de mensen van Court12 die het hele weekend ons van heerlijk eten en drinken hebben voorzien. Richard en Mark die voor 2 zeer geslaagde events hebben gezorgd!

En tot slot onze partners die Grand Slams for Kids een warm hart toe dragen, in het bijzonder Babolat, TennisDirect, Hanos, NedCargo, MIJN accountant en autobedrijf Rijnwoud. Heel erg bedankt allemaal en we zien jullie bij Wimbledon Kids op 18 en 19 augustus in Rijswijk. Tot dan!

Via Facebook en Instagram houden wij leuke actie's en is ook meer informatie te vinden.

Willen jullie als vereniging ook mee draaien in de Grand Slams for Kids cyclus of heb je nog vragen? Neem dan zeker contact op via info@grandslamsforkids.nl.