Wimbledon KIDS

18 aug 2018

Op 18 augustus 2018 vond Wimbledon KIDS plaats in de cyclus van Grand Slams for Kids. Tennisclub Vredenburch in Rijswijk werd toen omgetoverd in Britse sferen!

Het was een hele mooie dag! Alle kinderen kwamen in het wit gekleed de tennisbanen op. De sfeer zat er gelijk goed in! De uitslagen van de wedstrijden zijn te vinden op toernooi.nl.


Wimbledon zou Wimbledon niet zijn als er geen aardbeien met slagroom waren! Tussen de wedstrijden genoten de kinderen hier dan ook van. Bedankt Hanos voor weer een levering van vers fruit!De kids deden verder enthousiast mee aan de bootcamp en de diverse challenges. Het hooghouden van een bal in een rolstoel was de favoriet!


Voor het eerst is er tijdens een grand slam ook een oranje toernooi georganiseerd: Wimbledon Oranje. Een nieuwe traditie die na Wimbledon KIDS voortgezet zal worden. De winnaar en finalist kregen van hoofdsponsor Babolat een mooie tas!


Klik hier voor het volledige foto album. Foto's en video's zijn daarnaast ook te vinden op onze Facebook site. Volg deze ook zeker voor meer informatie over de aankomende grand slams!

In het bijzonder willen wij graag nog Evides in het zonnetje zetten. Tijdens elk Grand Slam zorgen zij voor bidons zodat de kids tijdens het tennissen voldoende water kunnen blijven drinken. Bedankt!


Via Facebook en Instagram houden wij leuke actie's en is ook meer informatie te vinden.

Willen jullie als vereniging ook mee draaien in de Grand Slams for Kids cyclus of heb je nog vragen? Neem dan zeker contact op via info@grandslamsforkids.nl.