Actie FRUIT OP JE WERK!

16-09-22

Fruit en sport
Gezonde voeding, daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen! Een gezond stuk fruit of groente hoort erbij tijdens het sporten, ook bij Grand Slams for Kids. Een stuk fruit is niet alleen lekker, het kan een beloning zijn voor de inspanning en het helpt je lichaam te herstellen. 

Ouders en fruit
Tijdens de Grand Slams zetten we een goed voorbeeld neer voor de tennissers maar het is natuurlijk ook van belang om zelf vitaal te blijven. De tennissers genieten volop van het fruit en met deze winactie kan je als ouder meegenieten!

Gemiddeld brengt een Nederlander 20% (CBS, 2021) van zijn/haar leven door op het werk. Dit is dus bij uitstek de plek om aan je gezondheid te werken. Als werkgever is het om meerdere redenen lonend om in zijn/haar oogappeltjes te investeren door arbeidsvitaminen beschikbaar te stellen:

- Met werkfruit creëer je een gezonde werkplek voor jullie medewerkers
- Fruit als preventief middel om ziekteverzuim te voorkomen 
- Als bedrijf geef je een gezonde boodschap af en geef je het juiste voorbeeld
- Je maakt een sympathiek gebaar naar je medewerkers toe
- Je plukt er fiscaal de vruchten van! 

ACTIE!
FRUIT OP JE WERK biedt via Grand Slam for Kids 2 organisaties de mogelijkheid om een vier weken lang gratis fruit op de werkplek uit te proberen. Voor vier weken wordt er, eenmalig per week, fruit tot op de afgesproken locatie in het pand geleverd, zonder dat je er als werkgever omkijken naar hebt. 

Wat moet je doen om dit te winnen? Raad hoeveel kleine tennisballen in de FRUIT OP JE WERK box zitten op de foto's/videos. Raad jij het exacte aantal of ben jij een van 2 die het dichstbij zit? Dan heb je gewonnen! 

Voorwaarden
* Elk profiel mag 1x mee doen
* Men mag meedoen op Linkedin, Instagram en Facebook
* Bij een uitslag met meer dan 2 correcte antwoorden wordt er geloot
* Meedoen kan tot 30 september 2022
* Het betreft één fruitbox per week voor 4 weken
 
Benieuwd geworden naar FRUIT OP JE WERK? Bekijk de website! https://www. fruitopjewerk.nl