Center Parcs De Eemhof meets Grand Slams for Kids

05-06-20

We hebben een unieke samenwerking opgezet tussen Grand Slams for Kids en Center Parcs. Grand Slams for Kids organiseert op zaterdag 27 en zondag 28 juni een Grand Slam bij Center Parcs De Eemhof in combinatie met verblijf op het park.

Dit weekend is bedoeld voor het hele gezin! De kids die willen tennissen kunnen het hele weekend wedstrijden spelen. Het weekend is zo ingedeeld dat er getennist wordt en ook genoeg kan worden genoten van de andere activiteiten en faciliteiten op het park.

We hebben erg veel zin om dit tennis familieweekend te organiseren en op basis van de Save the Date hebben we al veel interesse voor zowel jongens als meiden die met groene en gele ballen spelen.

Corona proof
Alle Nederlandse Center Parcs parken hebben het nieuwe Kiwa COVID-19 keurmerk ontvangen. De genomen parkmaatregelen voldoen hiermee aan de geldende (inter)nationale eisen en branche- en bedrijfsrichtlijnen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Voor meer informatie over Center Parcs De Eemhof en de diverse cottage’s klik hier.

Wat kost het?
Check hier de prijzen van het arrangement en de voorwaarden.

Aanmelden?
Je kan zelf kiezen in wat voor cottage je verblijft. 

Klik hier voor het formulier om dit unieke Grand Slams for Kids Center Parcs arrangement te boeken. 

Na ontvangst van het inschrijfformulier maken wij een factuur. Na betaling van de factuur is jullie deelname definitief. Annuleren is dan niet meer (kosteloos) mogelijk.

Let op: VOL=VOL.

Laat ons gerust weten als er nog vragen/opmerkingen zijn.
Je kan dan mailen naar: info@grandslamsforkids.nl of bellen naar: 06-47858961
 
We hopen jullie te zien bij Center Parcs De Eemhof!