We gaan naar Center Parcs Sandur in Emmen! Nog een paar plekken vrij!

19-11-20

We hebben voor de 2e keer een samenwerking opgezet tussen Grand Slams for Kids en Center Parcs. Het succes van het Grand Slam bij Center Parcs De Eemhof krijgt dus een vervolg! Benieuwd naar de aftermovie, klik hier.

Hoe, wie wat waar?
Grand Slams for Kids organiseert van vrijdag 11 t/m 13 december een Grand Slam bij Center Parcs Parc Sandur in Emmen, in combinatie met verblijf op het park. Hier kunnen we in december wedstrijden spelen op indoor tennisbanen. Een goede oefening om je te prepareren voor de Masters een weekend later. Er kan niet los ingeschreven worden voor dit unieke Grand Slam. Het is altijd een combinatie met verblijf bij Center Parcs Parc Sandur in Emmen.

Dit weekend is daarnaast bedoeld voor het hele gezin! De spelers en speelsters die willen tennissen kunnen dan ook het hele weekend wedstrijden spelen. En daarnaast zijn er genoeg leuke gezinsactiviteiten te ondernemen. Kortom een sportief- en gezinsweekend in 1! Deelname staat open voor kinderen die met groene- of gele ballen tennissen.

We hebben erg veel zin om dit tennis familieweekend te organiseren en op basis van de Save the Date hebben we al veel interesse voor zowel jongens als meiden die met groene en gele ballen spelen. Hopelijk zien we jullie tijdens dit toffe toernooi

Corona proof
Alle Nederlandse Center Parcs parken hebben het Kiwa COVID-19 keurmerk ontvangen. De genomen parkmaatregelen voldoen hiermee aan de geldende (inter)nationale eisen en branche- en bedrijfsrichtlijnen om verspreiding van het virus tegen te gaan. En ook Grand Slams for Kids houdt vanzelfsprekend rekening met de corona maatregelen bij het organiseren van de activiteiten.

Wat bieden we?
Grand Slams for Kids organiseert op vrijdag avond 11 december en zaterdag 12 en zondag 13 december een Grand Slam bij Center Parcs Parc Sandur in combinatie met verblijf op het park.

De weekend indeling ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

Vrijdag: vanaf 15.00 uur mogelijkheid tot aankomst. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de deelnemers worden er dan al wedstrijden ingepland. 19.00 tot 20.00 uur bowlen voor alle deelnemers/broertjes en zusjes, team building en kennismaking met de team coach

Zaterdag: 08:30 begin wedstrijden, tussendoor genieten van het park, in de avond een pizza/pasta- en spelavond in de eigen cottage

Zondag: 08:30 begin wedstrijden, eind van de middag (rond 16:00) prijsuitreiking 

Wat kost het?
Check hier de prijzen van het arrangement en de voorwaarden.

Aanmelden?
Je kan zelf kiezen in wat voor cottage je verblijft. 
Klik hier voor het formulier om dit unieke Grand Slams for Kids Center Parcs arrangement te boeken. 

Na ontvangst van het inschrijfformulier maken wij een factuur. Na betaling van de factuur is de deelname definitief. Annuleren is dan niet meer (kosteloos) mogelijk.

De inschrijving is tot 1 december a.s. geopend, maar let op: VOL=VOL. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Vragen en/of opmerkingen?
Je kan dan mailen naar: info@grandslamsforkids.nl/organisatie@grandslamsforkids.nl of bellen naar: 06-47858961 (Merel) of 06-37425762 (Rico)
 
We hopen jullie te zien bij Center Parcs Parc Sandur!