Geslaagd tennisweekend op Center Parcs Parc Sandur!

18-12-20

Afgelopen weekend heeft Grand Slams for Kids een grote Grand Slam georganiseerd op Center Parcs Parc Sandur!

Het was mooi om te zien dat alle kinderen weer lekker konden tennissen. Verder werd er actief meegedaan met het bowlen, Just Dancen en voetballen. De blokken van Grand Slams for Kids om te kunnen zwemmen zorgden voor veel blije gezichten in het zwembad.

De pizza- en pasta avond werd gecombineerd met de spelletjesavond. Terwijl Emma en Rico zorgden voor de spelletjes gingen Merel en Tim de cottages langs om de winnaars hun prijs te overhandigen. Wat was er een enthousiasme in de huisjes en tijdens de spelletjes!

Uiteindelijk heeft #TEAMGROEN het gehele weekend gewonnen door de meeste punten te behalen! De zwemvouchers voor een bezoek aan een zwembad met het gehele gezin van een Center Parcs Park was de prijs voor #TEAMGROEN!

We willen Jessica en Free van Center Parcs bedanken voor deze samenwerking en kijken vol enthousiasme naar de toekomst!

Verder willen we onze sponsoren bedanken: Babolat voor alle shirts en overige items. Mitra van Lente voor de lekkere wijnen voor het borrelpakket. Marvin Smart voor de levering van de CP X GSFK mondkapjes. PLUS Sandur voor het leveren van vers fruit. Tot slot willen we onze trouwe sponsors bedanken: KNLTB, TennisDirect, Nedcargo & HMB Legal. We zijn ongelofelijk blij met jullie!


We willen jullie nogmaals bedanken voor jullie deelname aan dit gave weekend! We zien jullie snel bij de Grand Slams in 2021 of bij de andere Center Parcs toernooien!