Grand Slam bij Center Parcs was een groot succes!

30-06-20

Hier is ie dan, dankzij Ties! De aftermovie van het eerste zeer geslaagde Grand Slams for Kids tennisweekend op Center Parcs De Eemhof! Check onder meer de spannende tenniswedstrijden, het Center Parcs gevoel, de corona-proof spelavond uit eigen cottage en niet te vergeten de officiële overhandiging van de teamshirts bij de cottage.

We hebben een super weekend gehad en heel veel positieve reacties ontvangen. Dat had zeker niet gekund zonder een paar mensen: Irene, Free en Waldo van Center Parcs De Eemhof, bedankt voor jullie inzet, we hopen op een verdere samenwerking in de toekomst. Mendy, super dat je kwam helpen het weekend, gelukkig heb je het golfkarretje heel gelaten­čśť.

En niet in de laatste plaats zonder Emma, die dit project in haar afstudeerstage heeft neergezet. Heel erg bedankt voor jouw inzet de afgelopen tijd, je bent een topper!

Tot slot: een paar belangrijke sponsors. Babolat, TennisDirect, NedCargo, Lidl Nederland, Bidfood, HMB Legal, KNLTB, bedankt!

We hopen jullie allemaal snel weer te zien bij de (gewone) Grand Slams of bij de volgende editie van Grand Slams for Kids meets Center Parcs.