Nieuws over de TennisDirect Masters

07-04-22

Helaas konden de Masters begin dit kalenderjaar niet doorgaan. We hebben dan ook besloten om de Masters (weer) op te schuiven.

Wanneer ben je hiervoor geplaatst:

Optie 1
Heb jij eind 2021 een uitnodiging ontvangen om mee te doen aan de Masters? Dan ontvang jij deze uitnodiging eind dit kalenderjaar opnieuw.

Optie 2
Ben jij nog niet geplaatst voor de Masters dan doe je dat als volgt. Om je te plaatsen voor de Masters moet je in 2022 1 Grand Slam hebben gewonnen en minimaal aan 3 Grand Slams mee doen.

Dus stel, je hebt het afgelopen Grand Slam gewonnen en je speelt in 2022 nog maar 1 Grand Slam, dan plaats jij je niet voor de Masters. Doe je nog mee aan 2 Grand Slams, dan wel. Of jij heb afgelopen weekend niet gewonnen, maar speelt nog 2 Grand Slams waarvan je er 1 wint. Ook dan krijg je een uitnodiging voor de Masters.

Lukt het nu helemaal niet om een Grand Slam te winnen, dan kan jij je ook plaatsen als je in 2022 aan 6 verschillende Grand Slams mee doet.

De Masters worden op begin januari 2023 gespeeld bij TOP in Papendrecht.

Tegen de tijd dat de inschrijving hiervoor openstaat, ontvangen alle spelers die zich gekwalificeerd hebben voor de Masters een aparte uitnodiging.