Center Parcs Parc Sandur

10 - 12 dec 2021

WE GAAN WEER NAAR CENTER PARCS PARC SANDUR IN EMMEN!

Dit jaar is het weer zover, Grand Slams for Kids gaat weer naar Center Parcs! Wij hebben het vorig jaar zo naar ons zin gehad bij Center Parcs Parc Sandur, dat we besloten hebben daar dit jaar weer naar toe te gaan. Het leuke van dit weekend is dat het niet alleen leuk is voor de kinderen maar voor het gehele gezin. De kids die willen tennissen hebben de mogelijkheid om het hele weekend onderling wedstrijden te spelen. En er zijn er nog veel meer activiteiten die je op het park kunt doen.

Dit weekend vol plezier is vanaf nu te boeken! Wees wel op tijd met inschrijven, want de huisjes zijn op basis van beschikbaarheid, dus VOL = VOL!

Hoe, wie, wat en waar?
Dit jaar zal het weekend plaatsvinden op vrijdag 10 t/m 12 december bij het mooie Center Parcs Parc Sandur in Emmen. Normaal gesproken duren onze Grand Slams maar 1 dag maar in dit weekend is het in combinatie met een verblijf op het park. Aangezien het weekend in december zal vinden zullen we lekker warm gebruik maken van de indoor tennisbanen. Een losse inschrijving (zonder overnachting) voor dit Grand Slam is niet mogelijk. Het is altijd een combinatie met verblijf bij Center Parcs Parc Sandur.

In dit weekend zijn er naast tennis genoeg leuke gezinsactiviteiten te ondernemen. We gaan namelijk gezellig een avond met zijn alle bowlen, een middag zwemmen en een spelavond spelen in combinatie met pizza/pasta avond. En we leggen jullie in de watten met een verzorgd flammkuchen pakket en een verzorgd US Open American Pancake ontbijt, in samenwerking met JAN. Kortom een sportief- en gezellig gezinsweekend in 1!

Kinderen die spelen met groene- of gele ballen kunnen zich inschrijven voor deze unieke Grand Slam.

Wat bieden we?
Ten eerst bieden wij natuurlijk een super leuk en gezellig weekend gevuld met allerlei activiteiten. Daarnaast bieden wij een Grand Slam aan met een unieke gezinservaring door het verblijf bij Center Parcs Parc Sandur. Veel van de activiteiten die zullen plaatsvinden tijdens dit weekend zullen wij zelf organiseren. Dit betekent dat jullie zelf optimaal kunnen genieten.

Weekend indeling

Vrijdag: vanaf 15.00 uur kan je terecht in je huisje. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de deelnemers worden er dan al wedstrijden ingepland. In de avond kan je gezellig met het gezin zelf flammkuchen maken. Wij zullen een verzorgd pakket hiervoor langsbrengen.

Na het avondeten gaan we van 19.00 tot 20.00 uur bowlen voor alle deelnemers/broertjes en zusjes.

Zaterdag: In de ochtend zullen we rond 08:30 beginnen met een verzorgd American pancake ontbijt. Na het ontbijt beginnen we met de tenniswedstrijden. Uiteraard is er tussendoor de mogelijkheid om te genieten van het park.

In de avond houden we een pizza/pasta- en spelavond in de eigen cottage. Jij kan van tevoren zelf je favoriete pizza/pasta opgeven!

Zondag: Rond 08:30 beginnen we weer met wedstrijden spelen. Eind van de middag (rond 15:00) zal er nog een prijsuitreiking plaatsvinden met een leuke afsluiter.

Aanmelden?
Voor het aanmelden kan je zelf kiezen in welke cottage je wilt verblijven. Om het aanbod van de verschillende cottage’s te zien kan je het beste even hieronder doorklikken naar het inschrijfformulier. Dit formulier kan je ook gebruiken om je in te schrijven voor dit unieke Grand Slam bij Center Parc Parc Sandur.

Wanneer je het inschrijfformulier hebt ingevuld kan je deze opsturen naar info@grandslamsforkids.nl. Na ontvangst maken wij een factuur voor je. Wanneer de betaling is voltooid ben jij zeker van je deelname. Annuleren is dan ook niet meer (kosteloos) mogelijk.

De inschrijving is tot 1 december a.s. geopend, maar let op: VOL=VOL. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en daar wil jij natuurlijk bij zitten.

Vragen en/of opmerkingen?
Je kan dan mailen naar: info@grandslamsforkids.nl/organisatie@grandslamsforkids.nl of bellen naar: 06-47858961 (Merel) of 06-42019170 (Loes)

Wij hebben er in ieder geval super veel zin in en kunnen niet wachten om jullie te mogen ontvangen bij Center Parcs Parc Sandur
Inschrijven