Grand Slams x Center Parcs De Eemhof

25 - 27 jun 2021

Eindelijk, we mogen voor het eerst dit jaar weer een Grand Slam bij Center Parcs organiseren. We hebben groen licht gekregen en we zijn nu al enthousiast om er samen met jullie weer een fantastisch weekend van te gaan maken.

Hoe, wie, wat en waar?
Grand Slams for Kids organiseert van vrijdag 25 t/m 27 juni een Grand Slam bij Center Parcs de Eemhof in Zeewolde, in combinatie met verblijf op het park. Hier kunnen we in juni wedstrijden spelen op outdoor tennisbanen. Er kan niet los ingeschreven worden voor dit unieke Grand Slam. Het is altijd een combinatie met verblijf bij Center Parcs de Eemhof in Zeewolde.

Dit weekend is daarnaast bedoeld voor het hele gezin! De spelers en speelsters die willen tennissen kunnen dan ook het hele weekend wedstrijden spelen. En daarnaast zijn er genoeg leuke gezinsactiviteiten te ondernemen. Kortom een sportief- en gezinsweekend in 1! Deelname staat open voor kinderen die met groene- of gele ballen tennissen. Er worden zowel singles als dubbels gespeeld.

We hebben erg veel zin om dit tennis familieweekend te organiseren en op basis van de Save the Date hebben we al veel interesse voor zowel jongens als meiden die met groene en gele ballen spelen. Hopelijk zien we jullie tijdens dit toffe toernooi.

Corona proof
Alle Nederlandse Center Parcs parken hebben het Kiwa COVID-19 keurmerk ontvangen. De genomen parkmaatregelen voldoen hiermee aan de geldende (inter)nationale eisen en branche- en bedrijfsrichtlijnen om verspreiding van het virus tegen te gaan. En ook Grand Slams for Kids houdt vanzelfsprekend rekening met de corona maatregelen bij het organiseren van de activiteiten.

Wat bieden we?
Grand Slams for Kids organiseert op vrijdag avond 25 juni, zaterdag 26 juni en zondag 27 juni een Grand Slam bij Center Parcs de Eemhof in combinatie met verblijf op het park.

De weekend indeling ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

Vrijdag: vanaf 15.00 uur mogelijkheid tot aankomst. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de deelnemers worden er dan al wedstrijden ingepland. In de avond gaan we van 19.00 uur tot 20.00 uur bowlen voor alle deelnemers/broertjes en zusjes waar een drankje en een bitterbal bij inbegrepen zijn.

Zaterdag: vanaf 09:00 uur beginnen we met de wedstrijden, tussendoor genieten van het park en rond 18:00 uur zijn de wedstrijden afgelopen. In de avond organiseren we een pizza/pasta avond, de online spelavond op het programma staat. Volledig coronaproof, want iedereen doet mee vanuit eigen cottage.

Zondag: vanaf 09:00 uur beginnen de wedstrijden en die zijn om 14:00 uur uiterlijk afgelopen. We sluiten af met een gezellige prijsuitreiking en daarna is iedereen vrij om het park te verlaten.

P.S. wil je tot maandag op het park verblijven, dat is ook mogelijk!

Wat kost het?
Check hier de prijzen van het arrangement en de voorwaarden.

Aanmelden?
Je kan zelf kiezen in wat voor cottage je verblijft.

Klik hieronder voor het formulier om dit unieke Grand Slams for Kids Center Parcs arrangement te boeken.

Na ontvangst van het inschrijfformulier maken wij een factuur. Na betaling van de factuur is de deelname definitief. Annuleren is dan niet meer (kosteloos) mogelijk.

De inschrijving is tot zondag 20 juni geopend, maar let op: VOL=VOL. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Vragen en/of opmerkingen?
Je kan dan mailen naar: info@grandslamsforkids.nl of bellen naar: 06-47858961 (Merel) en/of 06-10315102 (Emma)

We hopen jullie te zien bij Center Parcs de Eemhof!
Inschrijven