World Padel Tour for Kids Event

22 sep 2022

We hebben een unieke samenwerking opgezet van Padel Tour for Kids by Grand Slams for Kids, Plaza Padel en KNLTB Padel. Om deze samenwerking een kick start te geven, organiseren wij op 22 september 2022 een gratis padel evenement bij Plaza Padel in Amsterdam (Rhoneweg 36). Het evenement start om 17:00 tot 20.00 uur.

Het evenement is bedoeld om jongeren kennis te laten maken met padel. Ervaring is dan ook niet nodig maar mag wel! Padel rackets zijn beschikbaar.

Activiteiten
Het evenement begint met een padel clinic voor alle deelnemers. Daarna zullen vriendschappelijke wedstrijden volgen. Als klap op de vuurpijl eindigen we met het prijzenspel. Naast heel veel mooie prijzen zoals shirts, bidons en tassen, is er ook een hoofdprijs.

Hoofdprijs
De hoofdprijs bestaat uit tickets (t.w.v. €45,-) voor de halve finale van de World Padel Tour in Amsterdam op zaterdag 1 oktober. De reguliere kaarten zijn uitverkocht dus dit is je laatste kans om tickets te bemachtigen. De winnaars van deze prijs mogen ook een uur lang padel spelen op center court! Hoe gaaf is dat?

Verder valt er een potje padel te winnen tegen Ronald de Boer en John van Lottum, 3 keer een uur lang gratis paddelen bij Plaza Padel en een verscheidenheid aan Babolat tennis gear. 

Aanmelden
Aanmelden kan door te mailen naar organisatie@grandslamsforkids.nl met voor- en achternaam, email en telefoonnummer.
Let op! Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, VOL=VOL