Tennis

Toernooien en evenementen voor 2024

Bekijk hier alle komende tennis en padel toernooien en evenementen

Wat is Grand slams for Kids

Babolat Grand Slams for Kids

Babolat Grand Slams for Kids organiseert een serie tennistoernooien voor kinderen in een vernieuwend concept. Op verschillende plekken in het land worden tijdens meerdere weekenden de echte Grand Slams nagebootst. Deelnemende kinderen spelen een jaar lang om de hoofdprijs: een bezoek aan Roland Garros in Parijs. Tijdens de Masters zal door de beste jonge recreatieve tennissers van de grand slams worden gestreden om deze hoofdprijs.

Hoofdprijs

Roland Garros

 Deelnemende kinderen spelen een jaar lang om de hoofdprijs: een bezoek aan Roland Garros in Parijs. Tijdens de Masters zal door de beste jonge recreatieve tennissers van de grand slams worden gestreden om deze hoofdprijs.

Wacht lijst voor Grand Slams

Wachtlijst voor Grand Slams

Is jouw categorie niet meer beschikbaar bij het inschrijven? Dan zit de desbetreffende categorie hoogst waarschijnlijk vol voor dat Grand Slam. Als je op de wachtlijst wil kan je deze link invullen. Je zal dan op de wachtlijst geplaatst worden. Hier krijg je geen bevestigingsmail van. 

Veel gestelde vragen

Wat is de hoofdprijs van Grand Slams for Kids?

Deelnemers van de groene en gele categorie maken elk jaar kans om een verzorgde reis naar Roland Garros te winnen!

Deelnemers van de oranje categorie spelen VIP of finale kaarten voor het ABN AMRO Open toernooi in Rotterdam!

Deelnemers kunnen zich, door mee te doen aan verschillende Grand Slams, plaatsen voor de Masters waarbij er gestreden wordt om deze hoofdprijzen

Wanneer ben ik geplaatst voor de Masters?

Je kan je op twee manieren plaatsen voor de Masters.

Optie 1

In 2023 heb jij 1 Grand Slam hebben gewonnen en minimaal aan 3 Grand Slams meegedaan.

Dus stel, je hebt het afgelopen Grand Slam gewonnen en je speelt in 2023 nog maar 1 Grand Slam, dan plaats jij je niet voor de Masters.

Optie 2

Trouwe deelnemers kunnen zich ook plaatsen door aan 6 verschillende Grand Slams mee te doen.

Wanneer zijn de Masters?

Het aftellen naar de Masters is begonnen. De locatie en data van de Masters zijn bekend! De Masters zullen worden gehouden op 29 en 31 maart bij TOP Papendrecht.
Tegen de tijd dat de inschrijving hiervoor openstaat, ontvangen alle spelers die zich gekwalificeerd hebben voor de Masters een aparte uitnodiging.

Tegen de tijd dat de inschrijving hiervoor openstaat, ontvangen alle spelers die zich gekwalificeerd hebben voor de Masters een aparte uitnodiging.

 

Hoe kan ik als club een Grand Slam organiseren?

Ook in 2023 is het weer mogelijk om een Grand Slam te organiseren voor zowel tennis als padel. Vul dan vooral het Aanvraag formulier in. 

 

Hoe kan ik op de wachtlijst komen voor een Grand Slam?

Is jouw categorie niet meer beschikbaar bij het inschrijven? Dan zit de desbetreffende categorie hoogst waarschijnlijk vol voor dat Grand Slam.

Als je op de wachtlijst wil kan je deze link invullen! Je zal dan op de wachtlijst geplaatst worden. Hier krijg je geen bevestigingsmail van. 

 

Grand Slam afgelast door de regen. Wat nu?

Mocht het Grand Slam afgelast moeten worden i.v.m. weersomstandigheden of andere redenen, plaatst geen enkele deelnemer zich voor de Masters. Het inschrijfgeld wordt in dat geval niet retour betaald. De wedstrijdcommissie behoudt zich het recht voor, met opgaaf van redenen, inschrijvingen te weigeren en is gerechtigd spelers te plaatsen en kan deelnemers vrijstellen van 1 of meer ronden.

In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de wedstrijdleiding.

Wanneer moet ik het inschrijfgeld betalen?

Het inschrijfgeld moet voor aanvang van de eerste wedstrijd worden voldaan. Een deelnemer, die zich voor enig onderdeel heeft ingeschreven, is gehouden het verschuldigde inschrijfgeld te voldoen, onafhankelijk van het al dan niet deelnemen aan dat onderdeel. Voortijdige terugtrekking met restitutie van het inschrijfgeld is dus niet mogelijk. Bij geweigerde inschrijvingen is geen inschrijfgeld verschuldigd.

Komen er foto's / video's online?

Ja zeker! Zowel op onze social media accounts als de website.

Door inschrijving voor een toernooi van Grand Slams for Kids gaat de deelnemer expliciet akkoord met de publicatie van foto’s en video’s op diverse (social) media.

 

Is DSS van toepassing op de wedstrijden die ik speel tijdens de Grand Slams?

Het DSS systeem is niet van toepassing. Dit betekent, dat wedstrijden die je speelt bij Grand Slams for Kids niet meetellen voor jouw KNLTB rating.