Over Ons

Wat is Grand slams for Kids

Babolat Grand Slams for Kids

Babolat Grand Slams for Kids organiseert een serie tennistoernooien voor kinderen in een vernieuwend concept. Op verschillende plekken in het land worden tijdens meerdere weekenden de echte Grand Slams nagebootst. Deelnemende kinderen spelen een jaar lang om de hoofdprijs: een bezoek aan Roland Garros in Parijs. Tijdens de Masters zal door de beste jonge recreatieve tennissers van de grand slams worden gestreden om deze hoofdprijs.

Op naar Grand slams in 2023

Wij zijn klaar voor cyclus 2023!

Toernooien vind je de huidige Grand Slams die gepland staan. Benieuwd hoe zo’n Grand Slam er nou uit ziet? Bekijk dan zeker even de video hier onder!

Interesse in het hosten van een Grand Slam in 2023?

Vul dan hier het formulier in.

We zijn alweer druk bezig met de planning voor 2023 namelijk! Als vereniging een Grand Slam organiseren? Check dan hier de voorwaarden.

voor wie?

Kids van 10 tot 18 jaar (recreatief niveau)

Grand Slams for Kids richt zich op de leeftijdscategorieën van 10 tot 18 jaar.

Iedereen vanuit het hele land kan meedoen! Wel of geen KNLTB lid. Het is bedoeld voor de kinderen die op recreatief niveau tennissen.

  • ME/JE 10-12 (groen)
  • ME/JE 11-14 (geel)
  • ME/JE 13-17 (geel)

Bij het inschrijven is de leeftijd en het niveau van belang. Binnen deze categorieën worden er poules samengesteld op basis van het niveau van de kinderen. De wedstrijden tellen mee voor het DSS systeem.

Kids onder 10 jaar

Kids onder 10 jaar (oranje ballen)

In de leeftijdscategorie tussen 8 en 10 jaar wordt er voor kinderen die met oranje ballen spelen per grand slam een toernooi georganiseerd. Kinderen in deze categorie strijden en jaar lang voor 2 VIP kaarten en 2 finale kaarten voor het ABN AMRO toernooi in 2022.

 

JEUGD
FONDS SPORT & CULTUUR

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Helaas is het nog niet voor ieder kind mogelijk om aan onze Grand Slams mee te doen. Samen met het Jeugdfonds Sport en Cultuur willen wij hier verandering in brengen.

Sport jouw kind via het Jeugdfonds Sport en Cultuur, dan kan hij/zij GRATIS mee doen met onze Grand Slams! Zo hopen wij het spelen van wedstrijden voor alle kinderen toegankelijk te maken. Benieuwd? Klik dan hier voor een impressie.

Wil je meer informatie over het GRATIS mee doen? Of je opgeven? Stuur dan een
email en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wacht lijst voor Grand Slams

Wachtlijst voor Grand Slams

Is jouw categorie niet meer beschikbaar bij het inschrijven? Dan zit de desbetreffende categorie hoogst waarschijnlijk vol voor dat Grand Slam. Als je op de wachtlijst wil kan je deze link invullen. Je zal dan op de wachtlijst geplaatst worden. Hier krijg je geen bevestigingsmail van. 

Partner worden van Grand Slams for Kids

Parter worden?

Stuur ons een email als je interesse hebt om partner te worden.

Even een kijkje bij
Grand slam for kids