Recensies

Danica 12 jaar oud

Mijn naam is Danica en ik ben 12 jaar oud Ik tennis sinds ik zeven jaar oud ben en speel vanaf mijn achtste wedstrijdjes. Toen ik negen jaar oud was, deed ik mee aan mijn eerste Grand Slams for Kids. dit toernooitje was in Center Parcs, hier bleven ik en mijn famillie een weekendje en mocht ik een aantal wedstrijdjes spelen in teamverband. Ik vond dit superleuk! (Dit was in 2019) Na dit toernooitje ben ik nog veel meer Grand Slams for Kids gaan spelen. De eerste aantal toernooien gingen niet heel goed maar, ik ben door blijven trainen. Waardoor ik mij in 2020 kwalificeerde voor de Grand slams for Kids Masters, helaas konden de Masters niet doorgaan door Corona. Ik baalde hier echt van omdat ik graag wilde meedoen aan dit toernooi en hopelijk de hoofdprijs winnen, een reis nar Rolland Garros!! Gelukkig heb ik In begin 2023 toch mogen meedoen aan Masters kunnen spelen, dit vond ik een hele leuke ervaring en een heel gezellig weekend. Ik heb daar ook de eerste prijs gewonnen in de leeftijdsklasse 11-14 Ik ben super blij met mijn prijs! Dankjewel Grand Slams for Kids voor de leuke toernooien, hopelijk kan ik nog aan veel meer meedoen!

Jason 16 jaar oud

Altijd een gezellige dag met spannende wedstrijden. Er zijn leuke winacties en spellen te doen. Altijd een enthousiaste crew die altijd voor je klaar staat. Echt een aanrader!

Lotte 7 jaar oud

De Grandslams voor Kids is een superleuk 1 of 2-daags toernooi waarbij kinderen hun tenniskwaliteiten kunnen laten zien. In heel Nederland worden er maandelijks toernooitjes georganiseerd. Iedereen gaat altijd aan het einde van de dag naar huis met een prijs. De shoot outs die worden gehouden (prijzenspel) vindt Lotte naast de wedstrijdjes spelen het leukst. Aan het einde van het seizoen worden de Masters gehouden, hier kan je geweldige prijzen winnen! Zoals kaarten voor het ABN AMRO toernooi en een reis naar Roland Garros.

    Laat een recensie achter