Recensies

Tennis Centrum Nieuwerkerk

Wij hebben vvor het 2e jaar op rij een Grandslam georganiseerd en blijven dat ook zeker doen. Een mooi concept dat een leuke dag op de club oplevert met enthousiaste kids en mooie wedstrijden is het prijzenmeppen een favoriet onderdeel van de dag.

Lotte 7 jaar oud

De Grandslams voor Kids is een superleuk 1 of 2-daags toernooi waarbij kinderen hun tenniskwaliteiten kunnen laten zien. In heel Nederland worden er maandelijks toernooitjes georganiseerd. Iedereen gaat altijd aan het einde van de dag naar huis met een prijs. De shoot outs die worden gehouden (prijzenspel) vindt Lotte naast de wedstrijdjes spelen het leukst. Aan het einde van het seizoen worden de Masters gehouden, hier kan je geweldige prijzen winnen! Zoals kaarten voor het ABN AMRO toernooi en een reis naar Roland Garros.

Jason 16 jaar oud

Altijd een gezellige dag met spannende wedstrijden. Er zijn leuke winacties en spellen te doen. Altijd een enthousiaste crew die altijd voor je klaar staat. Echt een aanrader!

Jenna

Ik ben op m’n 5de begonnen met tennis. Ik vond het heel erg leuk toen ik mijn eerste Grand Slams for Kids toernooi had gewonnen. Toen wilde ik het vaker doen want dat was gewoon super leuk. Toen ik in de finale stond vond ik het lastig maar ik wilde natuurlijk heel graag winnen. Toen ik hoorde dat ik mee mocht naar Parijs dacht ik; “omg zo leuk!”  en uiteindelijk was het zo leuk en gezellig.

Lucia

Ik ben begonnen met tennis toen ik 5,5 jaar oud was. Ik werd meteen verliefd op de sport. Ik heb meegedaan met de Grand Slams for Kids toernooien, omdat het me super leuk leek. En dat was ook zo!

Meyke

Ik ben begonnen met tennis, omdat m’n vriendin het ook deed. Ik vind Grand Slams toernooien onwijs leuk en gezellig.

Noud

Grand Slams for Kids organiseert heel veel leuke dingen met veel leuke prijzen. Ik heb door het winnen van de Masters een reis naar Parijs gewonnen. Ik vind het echt super gezellig en ze zijn heel vriendelijk. Ik vond Roland Garros super vet, ik heb er geen woorden voor om dit een keer te zien.

Liam 13 jaar oud

Ik ben 13 jaar en dit is mijn eerste jaar meedoen. Ik zal sowieso weer volgend jaar meedoen met de GSFK.  

Sven

Grand slams for kids organiseren veel wedstrijden door Nederland waar iedereen aan mee kan doen dat vind ik erg leuk en ik doe ook vaak mee. De reis naar Parijs was heel gezellig en we gingen als winnaar naar Roland Garros en dat vond ik echt heel vet.

Mila 10 jaar oud

Ik ben mila en ik ben 10 en doe al 2 jaar mee met Grand Slams. In 2023 heb ik de master gewonnen en mocht ik mee naar Roland Garros. Ik vond het erg leuk en heb zelfs nog de Eiffeltoren gezien. Ik blijf nog langer meedoen met Grand Slams.   

Iljas 11 jaar oud

Mijn naam is Iljas en ik ben 11 jaar oud. Ik ken grand slams for kids nu 1,5 jaar en heb al veel toernooien mee gedaan. Om mee te gaan naar Roland Garros vond ik erg leuk, vooral omdat ik de spelers in het echt en van dichtbij kon zien!

Daksh 12 jaar oud

Ik ben Daksh en ik ben 12 jaar oud. Ik vond het super leuk om met Grand Slams for Kids naar Roland Garros te gaan maar ook zeker spannend omdat ik de spelers nu van dichtbij kon zien.

Laat een recensie achter